Пиріжки – смачна і ситна випічка для будь-якого перекусу! Приготувати їх можна і в духовці, і на сковороді. Різноманітна начинка для пиріжків. Наша пропозиція – це смажені пиріжки з картоплею.

Інгредієнти
| Вода — 1 стакан | |
| Дріжджі сухі — 7 гр | |
| Цукор — 1 ч. л. | |
| Борошно — 3 склянки | |
| Масло рослинне — 80 мл | |
| Сіль — за смаком | |
| Картопля — 5-6 шт. | |
| Цибуля ріпчаста — 1 шт. | |
| Цибуля зелена — за смаком | |
| Перець чорний мелений — за смаком |
Тісто для смачних пиріжків замісимо на сухих швидкодіючих дріжджах. Приготуємо Начинку так: картоплю очистимо, відваримо його до готовності. Обсмажимо цибулю на сковороді. Картопля розімніть в пюре, додамо спеції і обсмажену цибулю. Можна, як у нашому рецепті, ще ввести до складу начинки зелену цибулю. Готову картопляну начинку для пиріжків остудити. Інші кулінарні подробиці випічки смажених пиріжків у нашому рецепті.
Покроковий рецепт

В теплій воді сухі дріжджі розведемо разом з чайною ложкою сахарка. Коли над поверхнею з’явиться пінна шапка, додамо пару десертних ложок рослинного масла, просеем борошно, кинемо щіпку солі. Замісимо тісто, яке витримаємо потім в теплі мінімум 1 годину. Готове дріжджове тісто обомнем, розділимо на частини, які примнем в борошні.

Розкотимо частини в плоскі коржі.

На кожну заготовку викладемо остиглу картопляну начинку.

Скріпити краю пиріжків.

Добре прогреем в сковороді рослинне масло і почнемо смаження пиріжків з картоплею.

Апетитні і поживні смажені пиріжки з картоплею готові. Угощаемся на здоров’я!