Тушкована капуста – швидко, легко і смачно!
Інгредієнти
Капуста – 1-1,5 кг | |
Морква – 1 шт. | |
Помідори – 2 шт. | |
Томатний соус – 2 ст. л. | |
Сіль, спеції, часник – за смаком | |
Соняшникова олія – 2 ст. л. |
У вас мало часу і ви не знаєте, що приготувати на гарнір ? Тоді вам ідеально підійде таке блюдо як тушкована капуста в мультиварці. Приготування страви не складе праці. Приготувати тушковану капусту по даному рецепту зможе будь-хто.
Покроковий рецепт
Першим ділом, чистимо моркву натираємо на крупній тертці. Потім смажимо її в мультиварці на соняшниковій олії протягом 2-3.
Поки готується морква, нашинкуем капусту, для цього можна використовувати спеціальний ніж або самий звичайний. Додаємо капусту в чашу мультиварки. Виставляємо режим “Випічка”, таймер на 30-35 хвилин.
Зараз саме час приготувати соус. Натираємо два помідора на середній тертці і додаємо до них дві столові ложки вашого улюбленого соусу ( замість соусу також можна використовувати томатну пасту, це вже на ваш розсуд). Додавати ж соус треба за 10-15 хвилин до закінчення готування.
А тепер приготуємо спеції: візьмемо ваші улюблені спеції (я використовую різні трави, часник і сіль. В кінці готування додаємо все це в нашу чашу.
От і все! Блюдо готове, залишається тільки насолоджуватися смаком і радувати свою сім’ю