Звичайно,цей салат з печінки тріски можна подавати у великій тарілці, але більш урочисто він виглядає в тарталетках. І на святковий стіл набагато цікавіше подати його у вигляді салату закусочного
Інгредієнти
печінка тріски (консерви) – 1 банка | |
морква – 1 шт. | |
яйця курячі – 2 шт. | |
сир – 80 г | |
сметана – 2-4 ст. ложки (за смаком) | |
петрушка – декілька гілочок | |
сіль – за смаком | |
мелений перець – за бажанням | |
тарталетки – 1 упаковка кількість залежить від розміру тарталеток |
Смачний салат з печінкою тріски з додаванням яєць, вареної моркви і сиру. Щоб салат не був “важким” заправляємо салат сметаною.
Покроковий рецепт
Моркву відварити до готовності. Остудити, почистити, порізати кубиками.
Яйця відварити круто, остудити в крижаній воді Почистити нарізати кубиками.
Відкрити консерву, злити рідину, витягти печінка тріски. Порізати печінка тріски кубиками.
Сир натерти на дрібній тертці.
Тепер збираємо салат. Всі підготовлені інгредієнти змішуємо в глибокій чаші. Додаємо сметану і сіль за смаком. Можна приправити перцем (за бажанням). Додати дрібно рубану зелень. Гарненько перемішати. Викласти салат в тарталетки.
Прикрасити листочками петрушки. Приємного апетиту!