Яєчно-сирний салат з печінки тріски в тарталетках

Звичайно,цей салат з печінки тріски можна подавати у великій тарілці, але більш урочисто він виглядає в тарталетках. І на святковий стіл набагато цікавіше подати його у вигляді салату закусочного

Інгредієнти

печінка тріски (консерви) — 1 банка
морква — 1 шт.
яйця курячі — 2 шт.
сир — 80 г
сметана — 2-4 ст. ложки (за смаком)
петрушка — декілька гілочок
сіль — за смаком
мелений перець — за бажанням
тарталетки — 1 упаковка кількість залежить від розміру тарталеток

Як приготувати Яєчно-сирний салат з печінки тріски в тарталетках

Смачний салат з печінкою тріски з додаванням яєць, вареної моркви і сиру. Щоб салат не був «важким» заправляємо салат сметаною.

Покроковий рецепт

Моркву відварити до готовності. Остудити, почистити, порізати кубиками.

Яйця відварити круто, остудити в крижаній воді Почистити нарізати кубиками.

Відкрити консерву, злити рідину, витягти печінка тріски. Порізати печінка тріски кубиками.

Сир натерти на дрібній тертці.

Тепер збираємо салат. Всі підготовлені інгредієнти змішуємо в глибокій чаші. Додаємо сметану і сіль за смаком. Можна приправити перцем (за бажанням). Додати дрібно рубану зелень. Гарненько перемішати. Викласти салат в тарталетки.

Прикрасити листочками петрушки. Приємного апетиту!