Звичайно,цей салат з печінки тріски можна подавати у великій тарілці, але більш урочисто він виглядає в тарталетках. І на святковий стіл набагато цікавіше подати його у вигляді салату закусочного

Інгредієнти
| печінка тріски (консерви) — 1 банка | |
| морква — 1 шт. | |
| яйця курячі — 2 шт. | |
| сир — 80 г | |
| сметана — 2-4 ст. ложки (за смаком) | |
| петрушка — декілька гілочок | |
| сіль — за смаком | |
| мелений перець — за бажанням | |
| тарталетки — 1 упаковка кількість залежить від розміру тарталеток |
Смачний салат з печінкою тріски з додаванням яєць, вареної моркви і сиру. Щоб салат не був «важким» заправляємо салат сметаною.
Покроковий рецепт

Моркву відварити до готовності. Остудити, почистити, порізати кубиками.

Яйця відварити круто, остудити в крижаній воді Почистити нарізати кубиками.

Відкрити консерву, злити рідину, витягти печінка тріски. Порізати печінка тріски кубиками.

Сир натерти на дрібній тертці.

Тепер збираємо салат. Всі підготовлені інгредієнти змішуємо в глибокій чаші. Додаємо сметану і сіль за смаком. Можна приправити перцем (за бажанням). Додати дрібно рубану зелень. Гарненько перемішати. Викласти салат в тарталетки.

Прикрасити листочками петрушки. Приємного апетиту!