Овочевий салат з цвітної капусти з незвичайною кисло – солодкою гірчичною заправкою.
Інгредієнти
Цвітна капуста – 200 г | |
Болгарський перець жовтий – 1 шт невеликий | |
Огірок свіжий – 1 шт середній | |
Сіль – за смаком | |
Для заправки: | |
Мед – приблизно 1 чайна ложка або за смаком | |
Лимонний сік – 1 столова ложка | |
Імбир – 1/ 2 чайної ложки | |
Оливкова олія – 2 столові ложки | |
Гірчиця французька (діжонська) – 1/ 2 чайної ложки | |
Перець чілі – на кінчику ножа | |
М’ята сушена – 1/ 2 чайної ложки |
Як приготувати Салат з цвітної капусти з огірком і перцем
Сторінка: 1 2