Салат з цвітної капусти з огірком і перцем

Салат з цвітної капусти з огірком і перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочевий салат з цвітної капусти з незвичайною кисло – солодкою гірчичною заправкою.

Інгредієнти

Цвітна капуста – 200 г
Болгарський перець жовтий – 1 шт невеликий
Огірок свіжий – 1 шт середній
Сіль – за смаком
Для заправки:
Мед – приблизно 1 чайна ложка або за смаком
Лимонний сік – 1 столова ложка
Імбир – 1/ 2 чайної ложки
Оливкова олія – 2 столові ложки
Гірчиця французька (діжонська) – 1/ 2 чайної ложки
Перець чілі – на кінчику ножа
М’ята сушена – 1/ 2 чайної ложки

Як приготувати Салат з цвітної капусти з огірком і перцем