Єврейський салат з кабачків

Єврейський салат з кабачків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Кабачок – 2 шт (середніх)
Помідори – 3 шт.
Майонез – 100 г
Сир – 50 г
Часник – 1 зубчик
Сіль – щіпка

Як приготувати Єврейський салат з кабачків

Соковитий, смачний овочевий салат.

Покроковий рецепт

Кабачки промити, нарізати кружечками. Посолити. Кожен гурток обваляти в борошні і обсмажити до золотистого кольору. Викласти шаром на блюдо.

Сир і часник натерти на дрібній тертці. Відкласти.

Помідори помити, нарізати кружечками. Викласти шаром на кабачки.

Помідори змастити часником. Зверху змастити майонезом.

Присипати сиром. Приємного апетиту!