.

Інгредієнти
| Кабачок — 2 шт (середніх) | |
| Помідори — 3 шт. | |
| Майонез — 100 г | |
| Сир — 50 г | |
| Часник — 1 зубчик | |
| Сіль — щіпка |
Як приготувати Єврейський салат з кабачків
Соковитий, смачний овочевий салат.
Покроковий рецепт

Кабачки промити, нарізати кружечками. Посолити. Кожен гурток обваляти в борошні і обсмажити до золотистого кольору. Викласти шаром на блюдо.

Сир і часник натерти на дрібній тертці. Відкласти.

Помідори помити, нарізати кружечками. Викласти шаром на кабачки.

Помідори змастити часником. Зверху змастити майонезом.

Присипати сиром. Приємного апетиту!