Червоні оладки з буряка і цукіні

Червоні оладки з буряка і цукіні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ви здивуєтеся, але з молодих буряків і цукіні можна приготувати смачні дієтичні оладки.

Інгредієнти

відбірні яйця курячі сирі – дві штуки
молода буряк велика – одна штука
цукіні невеликого розміру – одна штука
рослинна олія ароматне – 40 мл
мелений чорний перець – за смаком
просеянная борошно рисова тонкомолота – 40 г
морська сіль тонкомолота – за смаком
зелений цибулю з цибулинками – три штуки

Як приготувати Червоні оладки з буряка і цукіні

Покроковий рецепт

Запекти в духовці до м’якості буряк, потім остудити її, очистити від шкірки і нарізати довільними шматками, потім відправити в миску.

Порубати промитий зелену цибулю, нарізати довільними шматками цукіні. Потім відправити ці компоненти в миску, подрібнити все блендером.

Далі, в приготоване овочеве пюре додати трохи солі і збиті курячі яйця, насипати рисову муку, перемішати.

Приправити приготоване овочеве тісто невеликою кількістю меленого перцю, після цього поставити на помірний вогонь сковорідку, прогріти в ній олію.

Обсмажити в гарячому маслі бурякові оладки з цукіні з обох сторін.

Подавати оладки можна як овочеву закуску. А можна присипати подрібненими горіхами і медом і подавати як десерт. Приємного апетиту!