Шоколадні млинці у формі серця

Шоколадні млинці у формі серця – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шоколадні оладки -смачне початок лютого і щасливого Дня святого Валентина!

Інгредієнти

борошна – 1 1/4 чашки
цукру – столові ложки
розпушувач – 2 чайні ложки
солі – щіпка
молока – 1 стакан
яйця (відокремити білки від жовтків) – 2 великих
вершкового масла + для смаження – 3 столові ложки розтопленого
шоколадних чіпсів (або просто шоколадної крихти) – 1/2 склянки
мед , сметана, масло… – при подачі за бажанням

Як приготувати Шоколадні оладки у формі серця

Мої традиції до Дня Святого Валентина з часом змінилися. Кілька років тому я б влаштувала романтичне побачення з чоловіком. Але тепер у нас двоє маленьких непосид. І один з них особливо прискіпливий, коли мова йде про їжу будь-якого виду.

Тому, коли я вигадую ідеї рецептів до Дня Святого Валентина, я хочу бути впевнена, що моя сім’я буде насолоджуватися їжею, а я тим, як вони її поїдають )).

Кращий спосіб підняти настрій в свято – це приготувати смачний сніданок! Сьогодні готуємо оладки у формі серця, та ще і з шоколадом.

Покроковий рецепт

1. Отже, потрібно приготувати тісто.
У великій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач і сіль.

2. У маленькій мисці змішайте молоко, яєчні жовтки і 3 столові ложки розтопленого вершкового масла; додати в суміш борошно, збиваючи до однорідного стану.

3. У невеликій мисці збийте яєчні білки на середній швидкості з допомогою електричного міксера до піків (як говоритися, щоб ложка стояла). Акуратно перекладіть білкову масу в тісто (акуратно, тому що при трясці вона може впасти).

4. Підсипати шоколад (або вже готовий, краплями/крихтою або подрібніть самостійно ножем).

5. Розігрійте сковороду – вогонь середній або середньо-слабкий. Змастіть сковороду маслом. Розкладіть тісто столовою ложкою на сковороду. Печіть млинці з одного боку, поки вони не покриються бульбашками і підрум’яняться. Переверніть і продовжуйте готувати іншу сторону.

6. Ось, оладки спекли. Тепер потрібно вирізати з оладок за допомогою формочки серця. Можна викинути обрізки, але можна, потай від усіх їх з’їсти)). Адже треба спробувати на смак оладки. Форми можна використовувати від набору для печива. Подавати оладки до столу краще теплими. Приємного чаювання!