Шоколадні млинці у формі серця

Шоколадні млинці у формі серця – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Отже, потрібно приготувати тісто.
У великій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач і сіль.

2. У маленькій мисці змішайте молоко, яєчні жовтки і 3 столові ложки розтопленого вершкового масла; додати в суміш борошно, збиваючи до однорідного стану.

3. У невеликій мисці збийте яєчні білки на середній швидкості з допомогою електричного міксера до піків (як говоритися, щоб ложка стояла). Акуратно перекладіть білкову масу в тісто (акуратно, тому що при трясці вона може впасти).

4. Підсипати шоколад (або вже готовий, краплями/крихтою або подрібніть самостійно ножем).

5. Розігрійте сковороду – вогонь середній або середньо-слабкий. Змастіть сковороду маслом. Розкладіть тісто столовою ложкою на сковороду. Печіть млинці з одного боку, поки вони не покриються бульбашками і підрум’яняться. Переверніть і продовжуйте готувати іншу сторону.

6. Ось, оладки спекли. Тепер потрібно вирізати з оладок за допомогою формочки серця. Можна викинути обрізки, але можна, потай від усіх їх з’їсти)). Адже треба спробувати на смак оладки. Форми можна використовувати від набору для печива. Подавати оладки до столу краще теплими. Приємного чаювання!