Бананові оладки з вівсянкою

Бананові оладки з вівсянкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хороший рецепт для тих, хто займається спортом і веде здоровий спосіб життя.

Інгредієнти

вівсяна крупа – 7 ст. л.
яйця – 2 шт.
банан – 1-2 шт.
цукор (за бажанням) – 2-4 ст. л.

Як приготувати Бананові оладки з вівсянкою

Даний рецепт універсальний, простий у приготуванні і корисний, тому що всі вхідні в його склад інгредієнти легко можна знайти і купити в магазинах і з кожного з них можна приготувати окрему страву (кашу з вівсянки, яєчню з яєць і пюре з бананів).

Оладки можна посмажити на сковороді, а можна запекти в духовці, а також, якщо покласти всю суміш у велику форму, то вийде банановий хліб.

Покроковий рецепт

1.Приготувати інгредієнти: помити яйця і банан (и).


2. Всі інгредієнти покласти в блендер, щоб подрібнити вівсяну крупу до стану борошна і добре перемішати всі інші інгредієнти до однорідної маси.

3. За допомогою ложки можна викласти отриману суміш на заздалегідь розігріту сковорідку. Додати трохи олії.
Оладки виходять дуже ніжними, тому перевертати їх треба з великою обережністю.

4. Якщо ви дотримуєтеся дієти, то, звичайно, краще запекти оладки в духовці.
Їх можна викласти з допомогою ложки, покласти в силіконові формочки або навіть викласти у формочки для приготування веселій яєчні.

5. При температурі близько 120 градусів випікаємо оладки протягом близько 15 хвилин.

6. Якщо ви користувалися силіконовими формами, то, перш ніж виймати отримані оладки, спочатку треба почекати,поки вони охолонуть, щоб потім акуратно їх витягти.

Приємного апетиту! Насолоджуйтеся смачним і простим стравою!