Бананові оладки з вівсянкою

Бананові оладки з вівсянкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1.Приготувати інгредієнти: помити яйця і банан (и).


2. Всі інгредієнти покласти в блендер, щоб подрібнити вівсяну крупу до стану борошна і добре перемішати всі інші інгредієнти до однорідної маси.

3. За допомогою ложки можна викласти отриману суміш на заздалегідь розігріту сковорідку. Додати трохи олії.
Оладки виходять дуже ніжними, тому перевертати їх треба з великою обережністю.

4. Якщо ви дотримуєтеся дієти, то, звичайно, краще запекти оладки в духовці.
Їх можна викласти з допомогою ложки, покласти в силіконові формочки або навіть викласти у формочки для приготування веселій яєчні.

5. При температурі близько 120 градусів випікаємо оладки протягом близько 15 хвилин.

6. Якщо ви користувалися силіконовими формами, то, перш ніж виймати отримані оладки, спочатку треба почекати,поки вони охолонуть, щоб потім акуратно їх витягти.

Приємного апетиту! Насолоджуйтеся смачним і простим стравою!