Вівсяні оладки

Вівсяні оладки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вівсянка – найкращий сніданок для дітей і дорослих

Інгредієнти

сухі вівсяні пластівці – 1 стакан
яйце – 1 шт
борошно – 5 ст. л.
ванілін – 1 упаковка
молоко – 1 стакан
розпушувач – 1/2 ч. л.

Як приготувати Вівсяні оладки

Користь ранкової вівсянки важко переоцінити. Вона насичує і пробуджує, покращує травлення і зовнішній вигляд, містить вітаміни та мікроелементи. З упевненістю можна сказати, що «Геркулес» – кращий продукт для правильного і здорового початку дня.
Щоденний сніданок можна урізноманітнити, приготувавши замість звичайної каші пишні вівсяні оладки. Для цього знадобиться:

Покроковий рецепт


Підготувати необхідні інгредієнти.
1. Пластівці необхідно розпарити. Для цього їх потрібно висипати в миску, залити прокип’яченим молоком, залишити на півгодини.

2. Коли «Геркулес» розбухне, вбити яйце.




3. Далі в миску потрібно додати борошно, ванілін і розпушувач, ретельно перемішати. За консистенцією тісто має бути, як звичайні оладки.


4. Сковороду прогріти. Що б оладки піднялися, вона повинна бути розпечена. Ложкою потрібно викласти вівсяну суміш і обов’язково закрити кришкою. Обсмажувати оладки на середньому вогні до рум’яності, потім перевернути, кришкою не накривати.

Такі оладки виходять пишними і неймовірно смачними. Для того, щоб їх трохи підсолодити, можна додати полуничний сироп і свіжозаморожені ягоди.