Шоколадні оладки

.

Інгредієнти

Борошно – 270-300 г
Какао – 2 ст. л.
Цукор – 4-6 ст. л.
Молоко – 250 мл
Вершкове масло – 80 мл
Яйця курячі – 1 шт.
Розпушувач – 1 ч. л.
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Шоколадні оладки

Покроковий рецепт

Просіяне борошно, какао і цукор висипати в глибоку миску.

Додати молоко, масло, розпушувач і яйця. Гарненько перемішати.

За бажанням додати цукор (шоколад адже завжди солодкий :-)).

На розпечену сковороду (з антипригарним покриттям) з олією викласти по 1 столовій ложці тесту. Смажити оладки на середньому вогні з обох сторін.

Подавати шоколадні млинці з шоколадним соусом або з морозивом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Оладки з шоколадним секретом!