Корисні гарбузово-геркулесові оладки

Корисні гарбузово-геркулесові оладки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо гарбузово-геркулесові оладки на кефірі.

Інгредієнти

крупа Геркулес (№ 2) – 1 стакан Залити 150-200 грамів кефіру
гарбуз свіжа – 50-100 гр Натерти на тертці
яйце – 1 шт
цукровий пісок – 3 столові ложки
сіль – за смаком
мука пшенична – 1 стакан
рослинна олія – 1/3 склянки для смаження оладок

Як приготувати Корисні гарбузово-геркулесові оладки

Нас вчать на сніданок їсти кашу. Але наші дітки підросли мабуть переїли каші в дитячому садку. Перед школою їх снідати кашею не змусити, але від оладок з чаєм ніколи не відмовляються.

Покроковий рецепт

Заливаємо крупу Геркулес 1 склянкою кефіру (або подкисшего молока) на 20 хвилин. Іноді крупу заливаю з вечора і ставлю в холодильник. Вранці змішую всі інгредієнти.

Гарбуз натираємо на тертці, злегка віджимаємо.

Змішуємо геркулес з гарбузом, додаємо яйце, сіль, цукор (можна додати ванілін)

В отриману масу поступово додаємо борошно і замішуємо тісто до отримання консистенції густої сметани.

Поки замішуємо оладьевую масу, включаємо конфорку і ставимо на неї сковороду. У сковороду наливаємо 2-3 столових ложки рослинного масла.

Отриману масу викладаємо ложкою на розігріту сковороду.

Смажимо оладки з двох боків до золотистого кольору.

Готові оладки викладаємо в блюдо, покрите паперовою серветкою (для вбирання зайвого жиру).

Подаємо оладки своїм близьким з черносмородиновим джемом (можна з варенням, зі сметаною) і свежезаваренним чаєм. Приємного апетиту!