Корисні гарбузово-геркулесові оладки

Корисні гарбузово-геркулесові оладки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Заливаємо крупу Геркулес 1 склянкою кефіру (або подкисшего молока) на 20 хвилин. Іноді крупу заливаю з вечора і ставлю в холодильник. Вранці змішую всі інгредієнти.

Гарбуз натираємо на тертці, злегка віджимаємо.

Змішуємо геркулес з гарбузом, додаємо яйце, сіль, цукор (можна додати ванілін)

В отриману масу поступово додаємо борошно і замішуємо тісто до отримання консистенції густої сметани.

Поки замішуємо оладьевую масу, включаємо конфорку і ставимо на неї сковороду. У сковороду наливаємо 2-3 столових ложки рослинного масла.

Отриману масу викладаємо ложкою на розігріту сковороду.

Смажимо оладки з двох боків до золотистого кольору.

Готові оладки викладаємо в блюдо, покрите паперовою серветкою (для вбирання зайвого жиру).

Подаємо оладки своїм близьким з черносмородиновим джемом (можна з варенням, зі сметаною) і свежезаваренним чаєм. Приємного апетиту!