Кабачки мариновані по-корейськи

Кабачки мариновані по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо дуже просте і швидке в приготуванні, тим не менш дуже смачне і не замінне на столі

Інгредієнти

Молоді кабачки – 2шт
Мед – 1ст.ложка
Оцет – 1ст.ложка
Рослинне масло – 20мл
Зубчики часнику – 4шт
Соєвий соус – 20мл
Чорний перець,зелень – За смаком

Як приготувати Кабачки мариновані по-корейськи

Кабачки по-корейськи дуже просте, але неймовірно апетитне блюдо. А якщо додати рецепт мед, то поєднання різних смаків – кислого, солодкого та гострого зробить його особливим. При бажанні в готову страву можна додати насіння кунжуту.

Покроковий рецепт

1. Нарізаємо кабачки тонкими пластинами (для зручності краще використовувати піллер для чищення овочів, це дозволяє заощадити час і зробити пластини з кабачка однієї товщини).

2. Додаємо кріп, чорний мелений перець (для любителів гострих страв приправу) і перемішуємо.

3. Чистимо і подрібнюємо часник (4 зубчики).

4. Для соусу додаємо в подрібненний часник 20 мл рослинного масла, 1 ст. ложку оцту, 1 ст. ложку меду, 20 мл соєвого соусу.

5. Ретельно перемішуємо соус, до повного розчинення меду (для зручності використовуйте вилку).

6. Отриманим соусів заливаємо кабачки, перемішуємо. Залишаємо промаринуватися на 2 години