Кабачки мариновані по-корейськи

Кабачки мариновані по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Нарізаємо кабачки тонкими пластинами (для зручності краще використовувати піллер для чищення овочів, це дозволяє заощадити час і зробити пластини з кабачка однієї товщини).

2. Додаємо кріп, чорний мелений перець (для любителів гострих страв приправу) і перемішуємо.

3. Чистимо і подрібнюємо часник (4 зубчики).

4. Для соусу додаємо в подрібненний часник 20 мл рослинного масла, 1 ст. ложку оцту, 1 ст. ложку меду, 20 мл соєвого соусу.

5. Ретельно перемішуємо соус, до повного розчинення меду (для зручності використовуйте вилку).

6. Отриманим соусів заливаємо кабачки, перемішуємо. Залишаємо промаринуватися на 2 години