Кабачки запечені в духовці

Кабачки запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Кабачок – 1 шт. (великий)
Яйця курячі – 1 шт.
Борошно – 5 ст. л.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 1 шт.
Сир – 100 г
Рослинне масло – для смаження
Сіль – за смаком

Як приготувати Кабачки запечені в духовці

Покроковий рецепт

Кабачки промити, посолити, нарізати на кружечки. Кожен шматочок обваляти в яйці, потім у борошні.

Обсмажити на розпеченому рослинному маслі з обох сторін.

Тушити на окремій сковороді дрібно нарізаний цибулю. Потім додати моркву, натерту на дрібній тертці. Обсмажити до золотистого кольору.

Обсмажені кабачки викласти шарами в вогнетривке блюдо. Зверху засипати засмажкою, закрити кришкою (фольгою). Поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 150 градусів. Дістати. Присипати дрібно тертим сиром і поставити в духовку (вже без кришки) ще на 3-5 хвилин.

Овочі подавати з м’ясом. Приємного Вам!