Кабачки запечені в духовці

Кабачки запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Кабачки промити, посолити, нарізати на кружечки. Кожен шматочок обваляти в яйці, потім у борошні.

Обсмажити на розпеченому рослинному маслі з обох сторін.

Тушити на окремій сковороді дрібно нарізаний цибулю. Потім додати моркву, натерту на дрібній тертці. Обсмажити до золотистого кольору.

Обсмажені кабачки викласти шарами в вогнетривке блюдо. Зверху засипати засмажкою, закрити кришкою (фольгою). Поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 150 градусів. Дістати. Присипати дрібно тертим сиром і поставити в духовку (вже без кришки) ще на 3-5 хвилин.

Овочі подавати з м’ясом. Приємного Вам!