Покроковий рецепт
Кабачки промити, посолити, нарізати на кружечки. Кожен шматочок обваляти в яйці, потім у борошні.
Обсмажити на розпеченому рослинному маслі з обох сторін.
Тушити на окремій сковороді дрібно нарізаний цибулю. Потім додати моркву, натерту на дрібній тертці. Обсмажити до золотистого кольору.
Обсмажені кабачки викласти шарами в вогнетривке блюдо. Зверху засипати засмажкою, закрити кришкою (фольгою). Поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 150 градусів. Дістати. Присипати дрібно тертим сиром і поставити в духовку (вже без кришки) ще на 3-5 хвилин.
Овочі подавати з м’ясом. Приємного Вам!