Смачні дріжджові булочки до борщу, солянки або супу, за мотивами українських пампушок.
Інгредієнти
Для тіста: | |
Борошно – 500 гр просіяного пшеничного | |
Дріжджі – 2 чайні ложки сухих | |
Кефір – 300 мл рідини (кефір, молоко, вода – на вибір) | |
Сіль – 1 / 2 чайна ложка | |
Цукор – 2 чайні ложки | |
Вершкове масло – 1 столова ложка | |
Кріп – 2 столових ложки | |
Часник – 2-3 зубчики невеликих | |
Для змащування: | |
Часник – 2 зубки | |
Рослинна олія – 2 столові ложки | |
Сіль – щіпка | |
Мелений чорний перець – не багато (за бажанням) | |
Вода – 3 столові ложки, теплою |