Дріжджові часникові булочки з кропом

Дріжджові часникові булочки з кропом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачні дріжджові булочки до борщу, солянки або супу, за мотивами українських пампушок.

Інгредієнти

Для тіста:
Борошно – 500 гр просіяного пшеничного
Дріжджі – 2 чайні ложки сухих
Кефір – 300 мл рідини (кефір, молоко, вода – на вибір)
Сіль – 1 / 2 чайна ложка
Цукор – 2 чайні ложки
Вершкове масло – 1 столова ложка
Кріп – 2 столових ложки
Часник – 2-3 зубчики невеликих
Для змащування:
Часник – 2 зубки
Рослинна олія – 2 столові ложки
Сіль – щіпка
Мелений чорний перець – не багато (за бажанням)
Вода – 3 столові ложки, теплою

Як приготувати Дріжджові часникові булочки з кропом