Фаршировані баклажани

Час приготування: 1 год 10 хв

Для приготування знадобиться всього кілька інгредієнтів, а смак сподобається багатьом. Запечені овочі під сирною скоринкою стануть улюбленою стравою, якщо приготуєте його хоча б раз.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Баклажани — 3
Перець болгарський — 1/2
Сіль, перець — 1/2 ч. л.
Фарш — 300 гр
Сир — 70 гр
Майонез — 20 гр

Як приготувати Фаршировані баклажани

Рецепт досить простий, а смак — незабутній. Приготувати зможе будь-яка господиня. Таке блюдо зможе внести різноманітність до святкового застілля або стати відмінним сімейною вечерею.

Покроковий рецепт

1

Моєму баклажани. Ріжемо вздовж на дві частини. Посипаємо сіллю і залишаємо на 20 хвилин, щоб вийшла гіркота.

2

Вирізаємо з кожної половинки серединку. Виходить човник.

3

Готуємо фарш: додати сіль, перець, улюблені приправи. Добре перемішати і додати трохи води, щоб фарш був більш соковитий.

4

Дрібно нарізати болгарський перець і серединки від баклажанів.

5

Додаємо овочі фарш і добре перемішуємо.

6

Наповнюємо наші човники фаршем з гіркою.

7

Сир потерти на крупній тертці.

8

Майонез викладаємо зверху кожної човники і вирівнюємо ложкою.

9

Посипаємо зверху сиром і ставимо в розігріту духовку. Випікаємо 50 хвилин при температурі 170 градусів.

10

Готову страву можна подавати гарячим чи холодним. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Свиняча котлета на кістки в маринаді