Гострий рис по-корейськи з кимчи і шпинатом (поккымпаб)

Смажений рис з кимчи, сосискою і шпинатом.

Інгредієнти

Рис відварний — 1 пакетик
Кімчі листя — 2-3 шт.
Сосиска — 1 шт.
Шпинат — 1 пуч.
Цибуля зелена — 2 пера
Масло кунжутне — 2 ч. л.
Олія для смаження — 1 ст. л.
Сезам обсмажений — 1 ч. л.

Як приготувати Гострий рис по-корейськи з кимчи і шпинатом (поккымпаб)

Для любителів гострої кухні пропоную приготувати національне корейське блюдо з рису і кимчи-поккымпаб. Зазвичай його готують з залишків рису на сніданок або вечерю. Іноді в поккымпаб додають обсмажені листи норі і ферментовану соєву пасту кочудян (її кладуть разом з кимчи). Тут написаний спрощений варіант з мінімальним набором продуктів. Для зменшення гостроти можна зменшити вдвічі зміст квашеної капусти.

Покроковий рецепт


Нарізати ковбасу і обсмажити на рослинному маслі.

Викласти до неї поросяти, ягняти кімчі. Смажити до випаровування рідини.

Шпинат промити, струсити від зайвої рідини. Обрізати зів’ялі черешки. Нарізати локшиною. Додати в сковороду. Готувати 1-2 хв все перемішуючи.

Додати нарізаний зелений лук.


Всипати рис. Обсмажити 4-5 хвилин. Влити кунжутне масло і перемішати. Перекласти в тарілку і посипати сезамом.


Посмажити яйце. Жовток повинен залишитися рідким. Укласти зверху на рис і проколоти жовток.

Дивіться також:  Салат з плавлених сирків в тарталетках