Тайське блюдо з курячого фаршу з лаймом

Тайське блюдо з курячого фаршу з лаймом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Імбир – 1 чайна ложка подрібненого
Часник – 2 зубчики часнику, подрібненого
Цибуля зелена – 3 пера, дрібно нарізаного
Ріпчаста цибуля – 1 головка, дрібно нарізана
Рослинна олія – 2 столові ложки
Фарш курячий – 400 р
Вода – 4 столові ложки
Цукор – 2 чайні ложки
Рибний соус – 4 столові ложки
Соєвий соус – 2 столові ложки
Кінза – жменя
Сік лайма – за смаком
Лайм – 1 лайм, нарізану часточками

Як приготувати Тайське блюдо з курячого фаршу з лаймом