Спаржа в омлеті з креветками

.

Інгредієнти

Яйця курячі — 2 шт.
Молоко — 30 мл
Спаржа — 5-8 шт.
Креветки — жменя (дрібні)
Сіль — за смаком
Спеції — за смаком та бажанням
Рослинне масло — для смаження омлету

Як приготувати Спаржа в омлеті з креветками

Покроковий рецепт

Яйця змішати з молоком. Посолити, додати спеції. Збити. Суміш вилити на розігріту з рослинною олією сковороду.

І смажити при закритій кришці на повільному вогні. Поки готується омлет, приготувати спаржу (варити 2-5 хвилин). І відварити очищені креветки (2-3 хвилини).

Готовий омлет зняти зі сковороди. Викласти на тарілку. Викласти на нього спаржу. Загорнути омлет. Зверху викласти креветки. Прикрасити зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Морс з чорної смородини з мятою