.
Інгредієнти
Яйця курячі — 2 шт. | |
Молоко — 30 мл | |
Спаржа — 5-8 шт. | |
Креветки — жменя (дрібні) | |
Сіль — за смаком | |
Спеції — за смаком та бажанням | |
Рослинне масло — для смаження омлету |
Як приготувати Спаржа в омлеті з креветками
Покроковий рецепт
Яйця змішати з молоком. Посолити, додати спеції. Збити. Суміш вилити на розігріту з рослинною олією сковороду.
І смажити при закритій кришці на повільному вогні. Поки готується омлет, приготувати спаржу (варити 2-5 хвилин). І відварити очищені креветки (2-3 хвилини).
Готовий омлет зняти зі сковороди. Викласти на тарілку. Викласти на нього спаржу. Загорнути омлет. Зверху викласти креветки. Прикрасити зеленню. Приємного апетиту!