Хрусткі тости з салатом з авокадо і креветок

Представлену закуску можна готувати в будь-який час і подавати навіть гостям в якості аперитиву.

Інгредієнти

креветки — 12 шт. середнього розміру
авокадо — 1 шт.
перцю, дрібно порізаний — 1/2 шт.
свіжої кінзи, подрібненої — 1/2 склянки
часнику, подрібненого — 1 зубчик
сік лимона — за смаком
цибулевий стебло, подрібнений (за бажанням) — 1 зелений
сіль і перець — за смаком

Як приготувати Хрусткі тости з салатом з авокадо і креветок

Ідеальне блюдо для сніданку – це тости. Приготувати таку страву зможе будь-який бажаючий, незалежно від наявності тостера.

Покроковий рецепт

1. Приготуйте начинку для тостів.
Почніть з подрібнення часнику, кінзи і перцю. Помістіть подрібнені інгредієнти в миску блендера.

2. Очистите авокадо і видаліть кісточку. Перекладіть його в чашу блендера, подрібніть все до отримання пюреобразного стану.

3. Креветки відварити, очистити. Якщо вони великі поріжте (розмір шматочків довільний).

4. Перекладіть креветки в чашу для блендера креветки, додайте подрібнену цибулю, сіль, перець за смаком і лимонний сік, перемішайте ложкою.

5. Зажарте хліб у тостері до утворення хрусткої скоринки. У разі, якщо тостер відсутня, прогрійте суху сковороду і злегка підсушіть хліб з обох сторін.

6. Готові охолоджені тости промажте начинкою і подавайте до столу.

Дивіться також:  Закусочний салат з плавлених сирків з яйцем