Картопля по-французьки

Супер ніжна картопля по-французьки

Інгредієнти

Картопля — 1,2 кг
Цибуля ріпчаста — 3 головки
Фарш з індички — 600 г
Майонез — за смаком
Сир твердий — 200 г
Сіль — за смаком
Перець чорний мелений — за бажанням
Спеції до м’яса — за смаком
Зелень — 50 гр

Як приготувати Картопля по-французьки

Сьогодні я хочу поділитися з вами полегшеним, дуже простим і смачним рецептом «Картоплі по-французьки». Картопля по даному рецепту виходить ніжна, т. до. ми її трьом на тертці. А також використовуємо в рецепті фарш індички, а не традиційне м’ясо шматочками. Страва до всього іншого виходить дієтичним.

Покроковий рецепт

Чистимо картоплю і цибулю. Трьом картоплю на крупній тертці слайсами, так він приготується швидше. Цибулю ріжемо довільно, або півкільцями, або дрібними кубиками.

Змащуємо деко олією. Викладаємо шарами — картоплю, цибулю, фарш. І верхній шар змащуємо майонезом. Відправляємо наш картоплю в попередньо розігріту до 175 гр духовку приблизно на 20 хвилин.

Натираємо сир на крупній тертці. Дістаємо картоплю з духовки, посипаємо сиром і ставимо в духовку ще на 10 хвилин.

Рубаємо дрібно зелень. У мене сьогодні кріп і петрушка. Дістаємо готову картоплю з духовки і посипаємо зеленню.

Готову страву подаємо гарячим зі свіжими овочами. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Картопля запечена з грибами і мясом у горщиках