Цей салат з бобових – справжня ароматична бомба! Подавайте його з лавашем або коржами. Підійде для швидкого перекусу, а так само на вечерю.
Інгредієнти
чорна квасоля консервована (або червона) – 400 гр | |
консервована квасоля біла або горох нут – 400 гр | |
гриби печериці мариновані – 200 гр | |
помідори – 3 шт. | |
салатний цибуля – 1/3 чашка | |
Для заправки: | |
петрушки – 2/3 чашки свіжого листя | |
кінзи – 2/3 чашки свіжого листя | |
м’яти – 5 великих листя | |
перець халапеньо, – 1, грубо нарізаний | |
сушених томатів в маслі – 1/4 чашки | |
екстра-оливкової олії – 1 / 2 склянки | |
яблучний оцет – 1 1/2 ч. ложки | |
лимон – сік 1/2 лимона | |
кухонна сіль – 1/2 ч. ложки | |
чорний перець мелений – 1/2 ч. ложки |
Як приготувати Квасолевий салат з помідорами і маринованими печерицями
Сторінка: 1 2