Курячий салат з селерою, грибами і виноградом

Готується за участю плити.

Інгредієнти

Куряче філе — 200г
Шампіньйони — 5 шт
Цибулина — 1шт
Масло — 1ст.ложка для смаження грибів і цибулі
Селера — 1/2 склянки рубленого
Виноград зелений і червоний — 1чашка
Горіхи волоські або інші — жменька
Йогурт — 2 ст. л.
Сіль, перець мелений — за смаком та бажанням
Зелень — при подачі

Як приготувати Курячий салат з селерою, грибами і виноградом

Смачний салат, простий у приготуванні. Підходить як для свят, так і для звичайного сімейного вечері.

Покроковий рецепт

Цибулю очистити, промити печериці.
Нарізати цибулю та гриби кубиками, не дуже.

На сковорідці обсмажити цибулю і гриби (4-5хв)

Відварити куряче філе або грудки, до готовності і охолодити. Якщо грудка, очистити шкіри і кістки. М’ясо птиці порізати шматочками.

Селера і виноград промити, обсушити. Я беру і зелений виноград і червоний. Нарізати невеликими кубиками селеру. Виноград порізати навпіл, якщо є кісточки, видалити їх.

Горіхи підрум’янити на сухій сковороді, щоб вони «розкрили» свій запах. Потім остудити і дрібно порізати.

Змішати нарізане куряче філе, гриби з цибулею, горішки, селера і виноград. Заправити 2 ложками йогурту без добавок, перемішати. Прикрасить курячий салат з селерою і виноградом січеною зеленню. Подавати до столу.

Дивіться також:  Салат Улюблений чоловік з копченою грудкою і грибами