Мясний салат з грибами

Час приготування: 1 година

У даному рецепті вітається будь-яке м’ясо, але оптимальніше все ж буде свинина.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Відварна свинина — 500 гр.
Опеньки — 1 банку
Корнішони — 1 банку
Оцет 9% — 6 ст. л.
Цибуля — 1 шт.
Гірчиця — 1 ст. л.
Цукор — 0.5 ч. л.
Рослинне масло — 5 ст. л.

Як приготувати М’ясний салат з грибами

Якщо у вас є відварне м’ясо, приготувати м’ясний салат з грибами можна за кілька хвилин.

Покроковий рецепт

1

М’ясо нарізати соломкою або кубиками.

2

Корнішони нарізати тонкою соломкою.

3

Цибулину нарізати півкільцями.

4

У мисці змішати оцет і цукор, замаринувати в цій суміші лук.

5

У салатнику змішати м’ясо, корнішони та гриби.

6

Окремо приготувати заправку. Для цього змішати гірчицю з соняшниковою олією.

7


В салат додати мариновану цибулю і заправку. Перемішати, посолити за смаком.

Дивіться також:  Салат «консерви» з грибами і кальмарами