Сирно-желейний торт з полуницею

Час приготування: 1 година

Такий торт без випічки стане прекрасним десертом для святкового столу.

Інгредієнти

Кількість порцій: 8
сир — 500 гр.
сметана — 250 гр.
цукор — 200 гр.
желатин — 25 гр.
вершкове масло — 100 гр.
печиво (крихти) — 250 гр.
желе — 1 пакет (90 гр.)
фрукти — 150 гр.

Як приготувати Сирно-желейний торт з полуницею

Торт виходить дуже красивим і смачним. Готується просто. Особливо цей торт підійде для тих, хто не полюбляє пекти торти.

Покроковий рецепт

1


Для початку потрібно підготувати наступні продукти: крихти печива, полуничне желе, желатин, цукор, сметану, сир і полуницю.

2



Потім необхідно залити окропом желе желатин, дуже добре розмішати до повного розчинення і залишити остигати.

3



Далі беремо крихти печива і змішуємо її з вершковим маслом. Масло має бути кімнатної температури. Добре перемішуємо. Викладаємо крихту в форму, утрамбовується і розрівнюємо виделкою.
прибираємо в холодильник на 20 хвилин.

4



Поки печиво з маслом завмираємо, ми готуємо сир.
Беремо сир, змішуємо його з цукром і сметаною, збиваємо блендером. Додаємо в сирну масу остиглий желатин і дуже добре розмішуємо. Робимо це досить швидко, тому що желатин починає застигати.

5

Тепер виливаємо сирно-желатинову масу на застиглу крихти печива з маслом. І прибираємо в холодильник на 40 хвилин.

6


Далі, дістаємо торт з холодильника і прикрашаємо останнім шаром.
Викладаємо полуницю на сир, і обережно заливаємо розсолом полуничним желе.

7

Прибираємо торт в холодильник на 5 годин, а краще всього на ніч.

8

Дістаємо торт з форми, акуратно пройшовшись ножем по краю.
Торт готовий до подачі на стіл.
Всім приємного апетиту!

Дивіться також:  Піца Хвилинка на сковорідці