М’ятний вершковий соус — відмінний варіант смачною заправки для ваших страв!

Інгредієнти
| Зелена цибуля — невеликий пучок | |
| Кріп — невеликий пучок | |
| М’ята — невеликий пучок | |
| Сіль з прованськими травами — за смаком | |
| Вершки густі — 3 ст. л. | |
| Чорний лимонний перець — щіпка | |
| Часник — 3 зубки |
М’ятний соус до овочів і білому м’ясу – універсальна заправка для будь-яких коренеплодів і овочів. Це смачний і ароматний вершковий варіант для запікання. Під час термічної обробки соус надають овочам і м’яса цікавий м’ятний нюанс, робить продукти набагато соковитіше і м’якше. Він виручить в ті моменти, коли потрібно приготувати щось просте, але незвичайне на смак.
Покроковий рецепт

Змішати в блендері листочки промитої і обсушенной м’яти з часниковими зубчиками.

Додати вершки. Збити інгредієнти до пастоподібного стану.

Дрібно подрібнити зелену цибулю.

Додати цибулю до вершково-м’ятною пасті.

Подрібнити вимитий кріп.

Змішати всі інгредієнти, всипати чорний перець, сіль за смаком і прованські трави. Перемішати всі компоненти.

Ароматний і смачний соус готовий! Він ідеальний для запікання разом з картоплею, куркою, буряком і морквою. Також, м’ятний соус підходить до готових закусок — кабачковым і баклажанным рулетикам, кабачків на грилі, грибів і печених перців. Приємного апетиту!