М’ятний вершковий соус – відмінний варіант смачною заправки для ваших страв!
Інгредієнти
Зелена цибуля – невеликий пучок | |
Кріп – невеликий пучок | |
М’ята – невеликий пучок | |
Сіль з прованськими травами – за смаком | |
Вершки густі – 3 ст. л. | |
Чорний лимонний перець – щіпка | |
Часник – 3 зубки |
М’ятний соус до овочів і білому м’ясу – універсальна заправка для будь-яких коренеплодів і овочів. Це смачний і ароматний вершковий варіант для запікання. Під час термічної обробки соус надають овочам і м’яса цікавий м’ятний нюанс, робить продукти набагато соковитіше і м’якше. Він виручить в ті моменти, коли потрібно приготувати щось просте, але незвичайне на смак.
Покроковий рецепт
Змішати в блендері листочки промитої і обсушенной м’яти з часниковими зубчиками.
Додати вершки. Збити інгредієнти до пастоподібного стану.
Дрібно подрібнити зелену цибулю.
Додати цибулю до вершково-м’ятною пасті.
Подрібнити вимитий кріп.
Змішати всі інгредієнти, всипати чорний перець, сіль за смаком і прованські трави. Перемішати всі компоненти.
Ароматний і смачний соус готовий! Він ідеальний для запікання разом з картоплею, куркою, буряком і морквою. Також, м’ятний соус підходить до готових закусок – кабачковым і баклажанным рулетикам, кабачків на грилі, грибів і печених перців. Приємного апетиту!