Салат з квасолею та рибною консервою

Салат з квасолею та рибною консервою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

До божевілля, смачний і корисний салат з квасолею та рибою, який полюблять навіть ваші дітки.

Інгредієнти

Квасоля – 100 грам
Сайра консервована – 1 банку
Оцет – 1 ст. л.
Цукор – 0,5 ч. л.
Майонез – ст. л.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Салат з квасолею та рибною консервою

В даний час, консервована риба, досить часто входить в багато рецепти салатів. Не дивно, адже вона поєднується практично з усіма овочами. Навіть просто викладена рибка на тарілочку, чудово підійде як закуска до святкового столу. Але, я хочу поділиться незвичайному рецептом салату з квасолею і рибою, яка мені порадила моя подруга. Тепер цей салат у мене на першому місці, серед усіх, які я планую на святковий стіл. Зробіть і ви свій святковий стіл цим шалено смачним блюдом.

Покроковий рецепт

Квасоля ретельно промити і замочити на 3-4 години. Далі слід зварити до відчутної м’якості.
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо до нього столовий оцет, цукор, щіпку солі.

Залити окропом до країв і залишити приблизно на 30 хвилин.

Консервовану сайру викласти в салатник і добре розім’яти виделкою.

Далі додати варену квасолю.

Тепер додаємо маринована цибуля, майонез і мелений чорний перець. Перемішуємо.

Готово! Приємного апетиту!