Листковий салат з горбушею, рисом та яйцями

Листковий салат з горбушею, рисом і яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Незвичайна шарувата структура салату і нові інгредієнти , додадуть салату нові відтінки смаку. Страва на столі виглядає ефектно.

Інгредієнти

Горбуша консервована – 240 гр.
Рис довго-зернистий – 1 стакан сухої
Яйця – 4 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт. середнього розміру
Морква – 1 шт.
Майонез – 340 гр.
Соєвий соус – 3 ст. л.
Масло рослинне – 3 ст. л.
Огірок маринований – 3 шт.

Як приготувати Листковий салат з горбушею, рисом та яйцями