Крабовий салат Прикопченый з кукурудзою

Крабовий салат Прикопченый з кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У приготуванні салату саме головне дотримати співвідношення інгредієнтів. З усім іншим впорається навіть новачок в кулінарії.

Інгредієнти

Копчений сир – 150 г
Крабове м’ясо – 100 г
Свіжий огірок – 1 шт
Яйця варені – 7 шт
Кукурудза консервована – 1 банка
Ряжанка – 100 мл
Кріп – 50 г
Перець , куркума, паприка, сіль – по щіпці

Як приготувати Крабовий салат “Прикопченый” з кукурудзою

Дивно як кілька компонентів можуть змінити такої знайомої крабовий салат до невпізнання. Пікантний присмак копчення, який надає копчений сир, і кріп зробили зі звичного салату абсолютно нове блюдо. А заправка з ряжанки зі спеціями зробила його більш витонченим і корисним.

Покроковий рецепт

150 г копченого сиру нарізаємо невеликими (орієнтуємося на розмір кукурузинок, які теж будуть в салаті) кубиками.

Точно таким же чином подрібнюємо 100 г крабового м’яса. Його швидше і легше нарізати, ніж крабові палички, але за смаком звичайно ж підійдуть і вони.

Далі свіжий огірок очищаємо від твердої шкірки і теж ріжемо на дрібні кубики.

Попередньо зварені круто яйця, чистимо і також нарізаємо.

У подрібнені інгредієнти додаємо одну банку консервованої кукурудзи.

Тепер необхідно зробити заправку для нашого салату. В 100 грам ряжанки додаємо по одній щедрою щіпці солі, чорного перцю, куркуми і паприки. Все перемішуємо. Заправляємо салат, гарненько перемішуємо його.

Зверху готову страву прикрасимо подрібненим свіжим кропом. Салат «Прикопченый» готовий до вживання!