150 г копченого сиру нарізаємо невеликими (орієнтуємося на розмір кукурузинок, які теж будуть в салаті) кубиками.
Точно таким же чином подрібнюємо 100 г крабового м’яса. Його швидше і легше нарізати, ніж крабові палички, але за смаком звичайно ж підійдуть і вони.
Далі свіжий огірок очищаємо від твердої шкірки і теж ріжемо на дрібні кубики.
Попередньо зварені круто яйця, чистимо і також нарізаємо.
У подрібнені інгредієнти додаємо одну банку консервованої кукурудзи.
Тепер необхідно зробити заправку для нашого салату. В 100 грам ряжанки додаємо по одній щедрою щіпці солі, чорного перцю, куркуми і паприки. Все перемішуємо. Заправляємо салат, гарненько перемішуємо його.
Зверху готову страву прикрасимо подрібненим свіжим кропом. Салат «Прикопченый» готовий до вживання!