Крабовий салат Прикопченый з кукурудзою

Крабовий салат Прикопченый з кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

150 г копченого сиру нарізаємо невеликими (орієнтуємося на розмір кукурузинок, які теж будуть в салаті) кубиками.

Точно таким же чином подрібнюємо 100 г крабового м’яса. Його швидше і легше нарізати, ніж крабові палички, але за смаком звичайно ж підійдуть і вони.

Далі свіжий огірок очищаємо від твердої шкірки і теж ріжемо на дрібні кубики.

Попередньо зварені круто яйця, чистимо і також нарізаємо.

У подрібнені інгредієнти додаємо одну банку консервованої кукурудзи.

Тепер необхідно зробити заправку для нашого салату. В 100 грам ряжанки додаємо по одній щедрою щіпці солі, чорного перцю, куркуми і паприки. Все перемішуємо. Заправляємо салат, гарненько перемішуємо його.

Зверху готову страву прикрасимо подрібненим свіжим кропом. Салат «Прикопченый» готовий до вживання!