Крабовий салат з рисом

Крабовий салат з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дивно смачний крабовий салат з ароматними нотками свіжого огірка.Впевнена, він будь-якого зробить небайдужим.

Інгредієнти

Крабові палички – 400 грам
Кукурудза консервована – 2 банки
Яйця – 6 штук
Огірки – 2-3 штуки
Рис – 100 грам
Майонез – За смаком
Сіль – 1 чайна ложка
Перець – 0,5 чайної ложки

Як приготувати Крабовий салат з рисом

На кожному святі обов’язково повинен стояти всіма відомий крабовий салат. Але він підходить не тільки до святкового столу, але і до щоденної трапези. Адже, салат,досить простий у приготуванні, до того ж ще має вітамінами,сприяють поліпшенню травлення.

Крабовий салат був відомий навіть у радянські часи.Але тоді використовували замість крабових паличок, крабове м’ясо. Воно було натуральним і цілком доступним. Зараз же, легше купити крабові палички. Вони також корисні, так і не такі дорогі. Приступимо!

Покроковий рецепт

Готуємо всі наші інгредієнти.

Рис ставимо на вогонь варитися. В іншій каструлі варимо яйця.
Поки все вариться,крабові палички ріжемо дрібними кубиками.

Додаємо до крабовим паличкам кукурудзу. Спочатку, потрібно вилити всю рідину з банок.

Нарізаємо огірки також дрібними кубиками.

Зварені яйця дістаємо з каструлі, перекладаємо в глибоку миску і заливаємо холодною водою на 5-7 хвилин.Так вони охолонуть і легко очистяться від шкаралупи.Нарізаємо дрібними кубиками.

Зварений рис охолоджуємо і додаємо до решти інгредієнтів. Солимо,перчимо,додаємо майонез і перемішуємо.

Прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл. Готово! Приємного апетиту!