Рибний салат з горошком, крабами і корейською морквою

Рибний салат з горошком, крабами і корейською морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий і смачний салат, підійде для повсякденного і святкового меню.

Інгредієнти

Рибні консерви (сайра, сардина) – 2 банки
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Корейська морква – 100 г Можна замінити на звичайну, тоді 1 велика сира
Консервований зелений горошок – 1 банку
Яйця курячі варені – 3 шт.
Огірок свіжий – 1-2 шт.
Крабові палички (мясо) – 200 г
Ковбасний сир – 100 г
Майонез – залежно від жирності промазування шарів Або майонез зі сметаною або йогуртом

Як приготувати Рибний салат з горошком, крабами і корейською морквою