Рибний салат з горошком, крабами і корейською морквою

Простий і смачний салат, підійде для повсякденного і святкового меню.

Інгредієнти

Рибні консерви (сайра, сардина) – 2 банки
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Корейська морква – 100 г Можна замінити на звичайну, тоді 1 велика сира
Консервований зелений горошок – 1 банку
Яйця курячі варені – 3 шт.
Огірок свіжий – 1-2 шт.
Крабові палички (мясо) – 200 г
Ковбасний сир – 100 г
Майонез – залежно від жирності промазування шарів Або майонез зі сметаною або йогуртом

Як приготувати Рибний салат з горошком, крабами і корейською морквою

Цей листковий салат готується з простих і доступних інгредієнтів. Він виходить ситним, смачним, дуже ніжним і “свіжим”.

Покроковий рецепт

Ковбасний сир покласти в морозилку. Ріпчасту цибулю дрібно порізати, залити крутим окропом і лимонним соком. Дати постояти 5-7 хв, щоб цибуля стала м’якою.

З рибних консервів злити рідину. Рибку викласти з банки в салатник. Рекомендую використовувати глибоку форму, так як в цьому салаті багато шарів.

Розім’яти рибу виделкою. З лука злити рідину, перемішати з рибою. Заправити майонезом. Це перший шар салату.

Корейську моркву дрібно порізати. Якщо замінили на звичайну моркву, то її натерти на дрібній тертці. Викласти поверх риби і також заправити майонезом. Це другий шар салату.

Консервований зелений горошок + майонез. Це третій шар салату.

Варені яйця дрібно порубати. Викласти горошок, заправити майонезом. Це четвертий шар салату.

Свіжий огірок порізати кубиками. Заправити майонезом. Це п’ятий шар салату.

Крабові палички (або м’ясо) порізати. Плюс майонез. Це шостий шар салату.

Ковбасний сир натерти на дрібній тертці відразу в салатник. Рівномірно розподілити. Це сьомий, останній шар салату.

Дивіться також:  Салат з пекінської капусти з крабами і кукурудзою