Запечена скумбрія з овочами

Запечена скумбрія з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запашна скумбрія, запечена в прянощах – ситне блюдо, сподобається всім любителям морепродуктів і прихильників правильного харчування.

Інгредієнти

атлантичних скумбрій – цілих 6
червоного картоплі – 1000 г
моркви – 500 г
спеції рибні – 2 ч. ложки
сіль, перець – за смаком
рослинна олія – за смаком

Як приготувати Запечена скумбрія з овочами

Після запікання скумбрія виходить щільною, соковитою, ароматною і дуже смачною. Її потрібно обов’язково подавати гарячою. На додаток йдуть запечені овочі.

Готовий

Покроковий рецепт

Розморозити 6 скумбрій, очистити від голів, хвостів і плавників. Видаліть у рибки органи і гарненько очистити всередині.

Промийте картоплю, моркву. Наріжте овочі так, як вам зручно, покладіть їх у форму для запікання, розклавши по всьому дну.

Змастіть рибу спеціями (ви можете додати часник, цибулю і розмарин), сіллю, перцем і рослинним маслом.

Закрийте форму для випічки фольгою. Розігрійте духовку при 180 ° C градусів і запікайте протягом 45 хвилин або до готовності овочів і риби.

Подавайте на стіл запечену рибу гарячою. Приємного апетиту!