Картопля виходить соковитий, просочений жирком. Дуже добре поєднується з овочевим салатом.

Інгредієнти
| Картопля середніх розмірів — 7-8 шт. | |
| Бекон — 200 гр. | |
| Сіль, перець — за смаком | |
| Зелень — за смаком |
Картопля під хрусткою скоринкою бекону – це просте у приготуванні блюдо, яке не потребує будь-яких кулінарних навичок. Всього два головних інгредієнта – картопля і бекон, внесуть різноманітність у ваше меню. Додатково знадобиться фольга, щоб жир від бекону не розтікався.
Покроковий рецепт

Підготуємо необхідні інгредієнти. Картоплю почистити.

Розрізати картоплю навпіл, змастити сіллю і перцем.

Бекон тонко нарізати пластинками.

Загорнути половинку картоплі в бекон.

Картопля в беконі укласти в тарілку, виготовлену з фольги.

Підготовлені тарілочки з картоплею укласти на деко. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку до утворення рум’яної скоринки.
Посипати зеленню. Наша картопелька готова. Приємного апетиту.