Мексиканський суп з шинкою і картоплею

Як приготувати Мексиканський суп з шинкою і картоплею

Цей суп з шинкою, картоплею складається з нарізаною кубиками шинки, картоплі, моркви, селери і білого сиру чеддер в густому вершковому бульйоні. Легкий, ситний, зручний і швидкий обід вам забезпечений!

60 грам вершкового масла;

20 грам ріпчастої цибулі;

30 грам морква;

1 стебло селери;

200 грам шинки;

2 зубці часнику;

200 грам картоплі;

1 літр курячого бульйону;

три ложки борошна;

стакан молока;

100 грам сиру Чеддер;

спеції;

петрушка.

1. У глибокій ємності розтопити масло на середньому вогні.

2. Цибулю очистити і дрібно нарубаєте. Додайте в каструлю, і пасерувати дл м’якості.

3. Викладіть нарізані кубиками овочі, шинку і часник. Періодично помішуючи, готувати не більше трьох хвилин.

4. До овочів влийте бульйон і продовжуйте приготування протягом двадцяти хвилин.

5. У сотейнику розтопіть масло. Додати борошно і обсмажуйте протягом хвилини.

6. Повільно влити молоко, повільно вимішуючи віночком. Варити, поки не загусне.

7. В шинковий суп влити молочну суміш і добре перемішати. Додати нарізаний кубиками сир.

8. Готувати ще шість хвилин. Приправити спеціями і петрушкою.

Дивіться також:  Пісний цибулевий суп на овочевому бульйоні