Молочний суп з омарів

Час приготування: 30 хвилин

По-справжньому делікатесний суп, який можна подавати навіть на свята. Адже в центрі столу не завжди красується друге блюдо, цілком можна здивувати гостей смачним і ароматним супом.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
омари — півкіло
кокосове молоко — три склянки
сік лайма — від 1 плоду
вершкове масло — дві ложки
перець з сіллю — за смаком
червона тайське каррі-паста — 3 столові ложки
часник сушений — за бажанням
мелений мускатний горіх — за бажанням
кінза або інша зелень — при подачі

Як приготувати Молочний суп з омарів

Суп, зварений на кокосовому молоці – це гарантовано незвичайне перше блюдо. А з омарами воно вийде і дуже смачним, ароматним, апетитним.

Покроковий рецепт

1

1. Масло викладають на дно каструльки для варіння і розтоплюють. Викладають м’ясо омарів на три хвилини, смажать.

2

2. Кокосове молоко змішують з каррі-пастою і соком лайма в окремому посуді. Вливають отриману рідину до омарам, перчать і солять. Можна для прянощі додати сушеного часнику або меленого мускатного горіха.

3

3. Прогрівають протягом п’яти-десяти хвилин, при цьому суп не повинна сильно кипіти.

4

4. Подавати потрібно молочно-омаровый суп гарячим, виклавши в кожну супову тарілку гілочку зелені. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Тайське блюдо з курячого фаршу з лаймом