Салат з червоної капусти з яблуком під соусом Песто

Хочеться запропонувати рецепт чогось легкого і світлого, а може бути і зеленого. Простий весняний салат з соусом Песто.

Інгредієнти

Для салату:
зеленої капусти — 2 чашки
червоної капусти — 1 чашка
яблуко — 1/2 фрукта
сік лимона — сік 1 лимона
кедрові горішки — для прикраси
Для соусу Песто:
базиліка — 1 чашка
сир пармезан — 1/2 чашки
оливкової олії — 1 / 3 склянки
часник — 1 зубчик
лимонний сік — 1 ст.
вода — 1/3 склянки менше або більше

Як приготувати Салат з червоної капусти з яблуком під соусом Песто

Хочеться запропонувати рецепт чогось легкого і світлого, а може бути і зеленого. Простий весняний салат з соусом Песто.

…Мій чоловік купив в магазині велику червону капусту. Я купую тільки білокачанну капусту, і завжди точно знаю, що я з неї приготую. Я не дуже імпровізую з цим видом овоча. Тим не менше, я вирішила придумати щось яскраве, легке і ошатне.

Покроковий рецепт

Обидва види капусти подрібніть і перекладіть в миску.

Яблука помийте, видаліть насіння і наріжте дрібними кубиками. Обов’язково збризніть яблуко соком лимона, щоб воно не потемніло.

Змішайте капусту і порізане яблуко, відкладіть в сторону.

Готуємо соус Песто.
Помістіть всі інгредієнти для соусу (окрім води) в кухонний комбайн і ретельно подрібніть.

Відрегулюйте аромати за своїм смаком. Потім додайте невелику кількість води і збивайте до тих пір, поки не буде досягнута бажана консистенція. (кількість води регулюйте, додавайте більше або менше).

Помістіть інгредієнти салату на сервірувальну тарілку (капусту, яблуко), посипте кедровими горішками і вилийте необхідну кількість соусу Песто зверху.

Вийшла дуже святкова весняна тарілочка зеленого салату. Подавайте до столу.

*Якщо у вас залишилася порція не заправленого салату, зберігайте її в окремому контейнері під закритою кришкою, щоб запобігти в’янення.

Дивіться також:  Салат з капусти з шинкою, кукурудзою і огірком