До божевілля, смачний і корисний салат з квасолею та рибою, який полюблять навіть ваші дітки.

Інгредієнти
| Квасоля — 100 грам | |
| Сайра консервована — 1 банку | |
| Оцет — 1 ст. л. | |
| Цукор — 0,5 ч. л. | |
| Майонез — ст. л. | |
| Сіль — за смаком | |
| Мелений чорний перець — за смаком |
В даний час, консервована риба, досить часто входить в багато рецепти салатів. Не дивно, адже вона поєднується практично з усіма овочами. Навіть просто викладена рибка на тарілочку, чудово підійде як закуска до святкового столу. Але, я хочу поділиться незвичайному рецептом салату з квасолею і рибою, яка мені порадила моя подруга. Тепер цей салат у мене на першому місці, серед усіх, які я планую на святковий стіл. Зробіть і ви свій святковий стіл цим шалено смачним блюдом.
Покроковий рецепт

Квасоля ретельно промити і замочити на 3-4 години. Далі слід зварити до відчутної м’якості.
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо до нього столовий оцет, цукор, щіпку солі.

Залити окропом до країв і залишити приблизно на 30 хвилин.

Консервовану сайру викласти в салатник і добре розім’яти виделкою.
Далі додати варену квасолю.
Тепер додаємо маринована цибуля, майонез і мелений чорний перець. Перемішуємо.
Готово! Приємного апетиту!