Вашій увазі надається дуже легкий салатик, який скрасить будь-друге блюдо. Відмінно поєднується з рибою, рисом, рагу з овочів.
Інгредієнти
Гарбуз — 200гр Свіжа | |
Будь-який твердий сир — 200гр | |
Часник — 2 зубчики | |
Сіль,перець — за смаком | |
Сметана — за смаком |
Всім відомо, що гарбуз – королева осені. Вона має не тільки корисними для організму властивостями, але і різноманітними смаковими якостями – весь секрет у приготуванні, а також має гарний рудий колір. Страви з гарбуза безліч – це і салати, супи та другі страви, а також гарніри та десерти. Багато скажуть, що приготувати з гарбуза, що смачне – «справа тонка», довгий, так і рецептів не так вже й багато. Але це не так. З цього овоча відмінно виходять самі найпростіші і швидкі в приготуванні страви.
Покроковий рецепт
Вибираємо гарбуз — не великого розміру, солодкого сорту
Готуємо гарбуз — чистимо від шкірки, вирізаємо м’якоть, нарізаємо зручними для терки шматочками. Готуємо для терки сир і очищаємо часник.
Трьом на крупній тертці всі інгредієнти готові
З’єднуємо зі сметаною. Солимо і перчимо за смаком
Приємного апетиту!