Для любителів смачних солінь пропонується швидкий і простий рецепт приготування малосольних огірочків з використанням целофанового пакета. Відмінна закуска!

Інгредієнти
| Огірки — 1 кг | |
| Зелень кропу — 1 пучок | |
| Часник — 4 зуб. | |
| Сіль — 1 ст. л. | |
| Цукор — 1 ч. л. | |
| Перець горошком — 3-4 шт. |
Для приготування малосольних огірків вам також буде потрібно часник, зелень – кріп, цукровий пісок і сіль, горошини запашного перцю. Солятся огірочки протягом 4 годин. Для реалізації рецепта підготуйте целофановий пакет, обробну дошку, ножик. Отже, приступаємо.
Покроковий рецепт

Добре промиваємо під проточною водою огірки. Краще використовувати плоди невеликого розміру. Зрізаємо у огірків «попки». Можна великі плоди розрізати на четвертинки або у формі брусків.

Огірки складаємо в пакет.

Подрібнюємо кріп. Зелень обов’язково промийте перед нарізкою. Перекладаємо подрібнений кріп до огірків.

Часточки часнику нарізаємо тонкими пластинками. Можна часникові зубки пропустити через прес або натерти. Також відправляємо часник в пакет до інгредієнтів.

Додаємо цукровий пісок, сіль, горошини запашного перчика.

Пакет закріплюємо (пов’язуємо). Інгредієнти інтенсивно струшуємо. Залишаємо огірочки маринуватися на 4 години.

Смачна і апетитна закуска з огірків готова! Всім приємного апетиту!