Сирна цитрусова великдень на вершках

Сирна цитрусова великдень на вершках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудовий світле свято Великдень! Як же я його люблю! У повітрі витає щось чарівне, особливо, коли починаєш пекти паски і готувати сирні паски!

Інгредієнти

Для пасхи
Сир середньої жирності – 500 г
Вершки 33% – 250 мл + 2 столові ложки
Цукор – 1/2 стакан (160-180 г, за смаком)
Вершкове масло – 1/2 стакан (160-180 г, за смаком)
Жовтки – 2 шт.
Ванільний цукор – на кінчику ножа
Терта цедра апельсина або лимона – 1/4 склянки
Додатково:
Марля – .
Пасочница – .

Як приготувати Сирна цитрусова великдень на вершках