Сорбет з шовковиці

Охолоджуючий десерт — ягідний сорбет з шовковиці

Інгредієнти

Шовковиця — 500 гр.
Цукор — 70-100 гр. (за смаком та бажанням))

Як приготувати Сорбет з шовковиці

Прекрасний і освіжаючий літній десерт з сезонних ягід може бути смачніше і корисніше, ніж така насолода, приготовлена в домашніх умовах.

Покроковий рецепт

Шовковицю добре помити, обсушити від вологи

Заморозити ягоду в морозильній камері

Дістати шовковицю з морозилки, перекласти в блендер і додати цукор (якщо ягода не кисла, можна цукор не додавати або замінити його на цукрозамінник). Збити.

Подавати ягідний сорбет в красивій креманці.

*Якщо хочете більш ніжну текстуру, то можете масу протерти через сито. Тоді сорбет треба буде знову трохи підморозити.

Дивіться також:  Млинцевий торт зі згущеним молоком і горішками