Фаршировані листя винограду (Далма)

Фаршировані листя винограду (Далма) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Долма (далма) – це фарш, загорнутий у молоді листя винограду. Отакі голубці…у виноградних листках.

Інгредієнти

Фарш – 450 г (баранини або яловичини, можна навпіл)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Кінза – 1/2 чашки (свіжої)
Рис – 1/2 склянки
Кріп – 1/2 чашки (свіжого)
М’ята – 1/2 склянки подрібненої свіжої м’яти (можна замінити на 2-3 столові ложки сухої)
Сіль – 1 ч. л.
Мелений чорний перець – 1/4 ч. л.
Виноградні листя – 80 маленьких або 40 середніх свіжих листків (або консервованих)
Вершкове масло – 3 ст. л. (розм’якшеного)
Вода – 1/2 склянки
Для соусу:
Йогурт – 1 стакан
Часник – 2-3 зубчики

Як приготувати Фаршировані листя винограду (Далма)