.
Інгредієнти
Капуста білокачанна – 1 великий качан (молодий) | |
Томатна паста – 2 ст. л. (можна використовувати 1 середній стиглий помідор без шкірки) | |
Вода – 1 ½ чашки гарячої води | |
Вершкове масло – 2 ст. л. | |
Для начинки: | |
Баранина або яловичина – 400 г (або 1:1) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Томатна паста – 2 ст. л. | |
Рис – 1/2 склянки | |
Петрушка – 1/2 склянки | |
Кріп – 1/2 чашки | |
Вершкове масло – 2-3 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Голубці з м’ясом, рисом і зеленню
Сторінка: 1 2