Голубці з мясом, рисом і зеленню

Голубці з мясом, рисом і зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Капуста білокачанна – 1 великий качан (молодий)
Томатна паста – 2 ст. л. (можна використовувати 1 середній стиглий помідор без шкірки)
Вода – 1 ½ чашки гарячої води
Вершкове масло – 2 ст. л.
Для начинки:
Баранина або яловичина – 400 г (або 1:1)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Томатна паста – 2 ст. л.
Рис – 1/2 склянки
Петрушка – 1/2 склянки
Кріп – 1/2 чашки
Вершкове масло – 2-3 ст. л.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Голубці з м’ясом, рисом і зеленню