Ніжні не жирні тефтелі. Прекрасне блюдо для дітей.

Інгредієнти
| Філе — 1шт | |
| Рис — 1.5 ст л | |
| Яйце — 1шт | |
| Цибуля — 3шт | |
| Перець солодкий — Половинка | |
| Сметана — 2ст л | |
| Молоко — 150мл | |
| Сіль,спеції — За смаком |
Одного разу забравши дитину з садка, і як зазвичай цікавлячись як пройшов його день, замість звичного добре, ми бігали і стрибали…. він почав мені розповідати які смачні тюфтельки він сьогодні їв. І що обов’язково, він мене навчить їх приготування, так сказати розкриє секрет! У підсумку він сказав мені береш ось мяско так, так і так, хоп хоп і готово. Все так і зробила.
Покроковий рецепт

Для початку відваримо рис до напівготовності.

Потім нарізати невеликими кубиками цибулю.

Нагріти сковороду, влити олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору.

Ріжемо смужками підлогу солодкої перчины.

Додаємо в обжареный цибуля порізана на смужки солодкий перець , 2 ст ложки сметани, чорний перець і базилік.

Додаємо 150 мл молока і сіль. Доводимо падливу до смаку. І залишаємо на 7-10 хвилин чекати.


Порізати на великі шматочки філе і відправити в блендер.
Отримаємо фарш крупного помелу.

В отриманий фарш додаємо 1 яйце, 3 столові ложки рису, 0.5 ч. ложки солі і перець за смаком.
Все змішуємо.

У готову падливу викладаємо прям ложкою невеликі кульки фаршу і тушкуємо до готовності, це хвилин 20.(дивлячись якого обсягу вийшли тюфтельки).

Готове блюдо викладаємо в тарілку і прикрашаємо свіжим кропом. Приємного апетиту.