Нічого особливого, використовуються прості, звичні продукти, але яка виходить краса і неймовірний смак страви! Пробуємо приготувати куряче філе фаршироване під назвою «конвертики»

Інгредієнти
| куряче філе — 4 штуки | |
| свіжий помідор — 1-2 штуки *можна використовувати в’ялені помідори | |
| шпинат — за смаком | |
| маленькі кульки моцарелли — 60 г | |
| білий перець мелений — за смаком | |
| сирний соус готовий — 20 г | |
| рідкий мед квітковий — 20 мл | |
| столова гірчиця — 20 р | |
| кам’яна сіль тонкомолота — за смаком | |
| масло — для смаження |
Куряче з ніжною сирною начинкою, помідорами і шпинатом бажано готувати у великих кількостях, так як ті, хто спробує таке блюдо, просто не зможуть обійтися без добавки.
Покроковий рецепт
Промити у великій кількості проточної води куряче філе, потім викласти їх на паперовий рушник, почекати, коли вони підсохнуть. Далі необхідно дуже акуратно вирізати філе в кишеню, зробивши надріз за допомогою гострого ножа.
Посолити оброблене куряче філе і приправити перцем, накрити харчовою плівкою і залишити хвилин на п’ятнадцять, в цей же час необхідно нарізати невеликими скибочками промиті помідори.
Нафарширувати кожне куряче філе нарізаними помідорами, моцарелою і шпинатом, потім закрити всі заготовки (для більшої надійності можна скріпити зубочистками).
В цей же час необхідно приготувати пікантний соус, а для цього в миску середнього розміру слід влити певну кількість рідкого меду, додати готовий сирний соус і гірчицю, збити.
Фаршировані курячі кишеньки викласти на розпечену сковороду і смажити на сильному вогні до рум’яності, потім зменшити вогонь і тушкувати до готовності (при необхідності можна налити трохи води).
Готове куряче філе фаршироване перекласти на блюдо і подавати в гарячому вигляді з яким-небудь салатом зі свіжих овочів і раніше приготованим соусом. Приємного апетиту!